praktijk Verduijn

contactgegevens

In deze praktijk werkt huisarts Suzan Verduijn. Ik heb hier het laatste jaar van mijn huisartsenopleiding op de Insulindeweg stage gelopen en heb sinds 1-7-2022 de praktijk overgenomen van huisarts Khoe.

Samen met de assistenten staan wij van maandag tot en met donderdag klaar om u te helpen. Op vrijdag is de praktijk gesloten. De spoedgevallen worden door de andere artsen in Huisartsenpraktijk Zeeburg opgevangen.

Het team rondom de huisartsen bestaan uit twee assistenten, Hatice en Claudia. Ook is er een praktijk ondersteuner Latifa Marhour aanwezig voor de zorg rondom patiënten met suikerziekte en hoge bloeddruk. Voor mentale klachten kunt u een afspraak maken bij Lobke Geraets, onze praktijkondersteuner GGZ.

Mrs. S. Verduijn works in this general practice, former practice of GP Khoe. There is also an inhouse psychologist for mental problems. We are open for new patients.

Wilt u zich inschrijven als patiënt in onze praktijk en woont u in postcodegebied 1018-1019 of 1091 t/m 1098 dan bent u welkom.

Vul onderstaand formulier in en geef het af of stuur het op.

inschrijfformulier

het team

huisartsen:               Suzan Verduijn
assistentes:             Hatice Celen & Claudia van Uffelen
POH-ster:                 Latifa Marhour

Spreekuur-informatie

Herhalingsrecepten kan via de brievenbus, de telefoon of via de assistente aan de balie.

Team huisartspraktijk Verduijn
Team huisartspraktijk Verduijn